Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to...
fot. materiały prasowe Buchmann/Przemek Krupski

Kuchnia Hiszpanii: ogon byka i tortilla de patatas. Bartek Kieżun - Krakowski Makaroniarz zdradza przepis i opowiada o hiszpańskich smakach

Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to interesująca lektura przybliżająca regionalną kuchnię hiszpańską. Przepisom towarzyszą barwne opowieści dotyczące historii, obyczajów i kultury.

Zobacz również

Zakończył się pierwszy etap naboru do przedszkoli. 500 dzieci się nie zakwalifikowało

NOWE
Zakończył się pierwszy etap naboru do przedszkoli. 500 dzieci się nie zakwalifikowało

Rosja zastąpi USA w kolejnym kraju Afryki?

NOWE
Rosja zastąpi USA w kolejnym kraju Afryki?

Polecamy

29. kolejka Ekstraklasy: Kto nie zagra? Kontuzje, pauzy

29. kolejka Ekstraklasy: Kto nie zagra? Kontuzje, pauzy

Kontrowersyjny finisz półmaratonu w Pekinie. Ostre decyzje - są dyskwalifikacje!

Kontrowersyjny finisz półmaratonu w Pekinie. Ostre decyzje - są dyskwalifikacje!

Kosiarka, kosa czy podkaszarka? Sprawdź, co się przyda w twoim ogrodzie

Kosiarka, kosa czy podkaszarka? Sprawdź, co się przyda w twoim ogrodzie