Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to...
fot. materiały prasowe Buchmann/Przemek Krupski

Kuchnia Hiszpanii: ogon byka i tortilla de patatas. Bartek Kieżun - Krakowski Makaroniarz zdradza przepis i opowiada o hiszpańskich smakach

Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to interesująca lektura przybliżająca regionalną kuchnię hiszpańską. Przepisom towarzyszą barwne opowieści dotyczące historii, obyczajów i kultury.

Zobacz również

NOWE
Przejęcie władzy w powiecie krakowskim. PiS straciło większość

Bartłomiej Sabat nowym wicemarszałkiem województwa śląskiego

NOWE
Bartłomiej Sabat nowym wicemarszałkiem województwa śląskiego

Polecamy

Srebrny medal Polek na MŚ na Bahamach. "Wyszło idealnie!"

GORĄCY TEMAT
Srebrny medal Polek na MŚ na Bahamach. "Wyszło idealnie!"

Turniej ATP w Rzymie. Hubert Hurkacz może zacząć od meczu z... Rafaelem Nadalem

Turniej ATP w Rzymie. Hubert Hurkacz może zacząć od meczu z... Rafaelem Nadalem

Znamy pierwszą rywalkę Świątek w turnieju w Rzymie

Znamy pierwszą rywalkę Świątek w turnieju w Rzymie