Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Adriel Ba Loua (Lech Poznań) - Kosztował dużo, ale spłaca...
fot. Włodzimierz Łyżwa

Lech Poznań na piątkę z plusem. Jedenastka 8. kolejki PKO Ekstraklasy według GOL24 [GALERIA]

Wyróżnieni pomocnicy (i obrońca):

Adriel Ba Loua (Lech Poznań) - Kosztował dużo, ale spłaca się od razu. Po niezłym wystepie z Rakowem Częstochowa zaszalał przeciw Wiśle Kraków. Strzelił debiutanckiego gola i miał udział przy dwóch innych. W naszej jedenastce znalazł się pierwszy raz w sezonie.

Leandro (Radomiak Radom) - W ekstraklasie strzela tylko ładne gole. Pod względem urody trafienie ze Śląskiem Wrocław chyba przebiło to z Pogonią Szczecin. W naszej jedenastce znalazł się drugi raz w sezonie.

Joao Amaral (Lech Poznań) - Trener Maciej Skorża uważa, że tajemnicą wysokiej formy pomocnika jest... krótki kontrakt. Niewykluczone. Portugalczyk tym razem zapisał dwie asysty (został liderem klasyfikacji) i zdobył bramkę. W naszej jedenastce znalazł się drugi raz w sezonie.

Pedro Rebocho (Lech Poznań) - Debiut godny pozazdroszczenia. Wskoczył na miejsce Barry'ego Douglasa i po prostu pozamiatał. Oprócz gola zanotował asystę. W naszej jedenastce znalazł się pierwszy raz w sezonie.

Zobacz również

Trener Hutnika: Potwierdziły się moje słowa, że trafiłem do dobrej szatni

Trener Hutnika: Potwierdziły się moje słowa, że trafiłem do dobrej szatni

Tarnowskie "Umbrella Sky" powróciło. Ulica Piekarska znowu mieni się kolorami!

Tarnowskie "Umbrella Sky" powróciło. Ulica Piekarska znowu mieni się kolorami!

Polecamy

Matura próbna z matematyki 2024. Dokładne omówienie arkusza. Zobacz wideo

Matura próbna z matematyki 2024. Dokładne omówienie arkusza. Zobacz wideo

Auta używane. Najczęściej wyszukiwane samochody w Polsce mają cofnięte liczniki

Auta używane. Najczęściej wyszukiwane samochody w Polsce mają cofnięte liczniki

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów