2 z 5
Poprzednie
Następne
Marlena Cichocka w MasterChefie! Jak gotowało się w upalnym Meksyku?
Marlena Cichocka w MasterChefie! Jak gotowało się w upalnym Meksyku?
- Jadąc do Meksyku wiedziałam, że będzie trudno. Po pierwsze mieliśmy dwie godziny na to, by nakarmić kilkadziesiąt osób, co było sporym wyzwaniem, a po drugie jest tam bardzo gorąco. Praca w upale nie każdemu służy, ale trzeba sobie jasno powiedzieć, że bycie kucharzem nie jest łatwe. To nie wygląda tak, że pracujemy w sterylnych warunkach, w klimatyzowanym pomieszczeniu. Gdy byłam w Grecji widziałam kucharzy pracujących na pobliskiej stołówce. W kuchni nie było klimatyzacji, a temperatura sięgała 40 stopni - opowiada Marlena Cichocka.
Obejrzyj także: Marlena Cichocka prywatnie. Zobaczcie zdjęcia