Osteria Di Bitondo po "Kuchennych rewolucjach" Magdy Gessler
wap
- Jestem w szoku. Nie spodziewałam się emisja programu spotka się z takim odzewem. I to tak pozytywnym – powiedziała nam w piątek rano Jagoda Świetlik z toruńskiej restauracji Osteria Di Bitondo.
Fot. Grzegorz Olkowski
- Jestem w szoku. Nie spodziewałam się emisja programu spotka się z takim odzewem. I to tak pozytywnym – powiedziała nam w piątek rano Jagoda Świetlik z toruńskiej restauracji Osteria Di Bitondo.
Wideo
Szymon Hołownia ma duże ego, większe ma tylko Lech Wałęsa
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.