Pacjentki komplementują kuchnię lecznicy na Bielanach, w końcu jest smacznie!
Kocioł szpitalny przeszedł rewolucję w połowie zeszłego rok. Dzięki odważnej decyzji obecnej dyrektor Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Toruniu, Sylwii Sobczak, lecznica zrezygnowała ze współpracy z firmą cateringową i zdecydowała się reaktywować własną kuchnię. Efekty są więcej niż dobre.
POLECAMY:Przestępcy poszukiwani przez kujawsko-pomorską policję. Sprawdź, czy kogoś znasz!
- Zdarzają się wpadki w postaci piątkowej ryby bez smaku z dziwnym sosem, ale i tak całość oceniłabym na 4+. Brawo za pozytywną zmianę - chwalą kobiety z oddziału patologii ciąży i przyznają, że w kilka miesięcy talerz szpitalny przeszedł prawdziwą metamorfozę.
POLECAMY:Ranking Perspektywy 2020. Toruńskie Liceum Uniwersyteckie najlepszą szkołą w Polsce. Jak wypadły pozostałe placówki?