4 z 9
Poprzednie
Następne
"Kuchenne rewolucje" w Kujawsko-Pomorskiem. Magda Gessler w regionie. Co zmieniła w restauracji "Pod rumianym jabłkiem"
"Pod rumianym jabłkiem": "Kuchenne rewolucje" znów w Kujawsko-Pomorskiem. Co zmienia Magda Gessler? Zobacz menu
Istniejące od dawna gospodarstwo agroturystyczne w Glewie od początku nastawione było na ekologię i lokalne produkty. Jeśli jajka to tylko od prawdziwej, wiejskiej kury, gościom serwowane były wiejskie kiełbasy i mięsa od zaprzyjaźnionych gospodarzy z okolicy i miód z pasieki za domem. Mleko i ser zawdzięczali własnym krowom. Jabłka ze starego sadu pachniały na stołach i w koszach przez cały rok.
Czytaj także: Lista lokali w Kujawsko-Pomorskiem, które odwiedziła Magda Gessler z ekipą "Kuchennych rewolucji" TVN