2 z 10
Poprzednie
Następne
Restauracja Wojciecha Modesta Amaro. ATELIER AMARO: menu, ceny, dania w najlepszym lokalu w Polsce, nagrodzonym gwiazdką Michelin
- Pracownia kulinarna założona przez Wojciecha Modesta Amaro w 2011 roku, w której „natura spotyka się z nauką”, by na nowo odkrywać i definiować kuchnię polską. W oparciu o stworzony 52 tygodniowy Kalendarz Natury, Amaro przeczesuje naturalne obszary Polski w poszukiwaniu bioróżnorodności, zapomnianych produktów i unikalnych składników. Efektem tych poszukiwań są stworzone przez atelier autorskie dania zwane Momentami, które charakteryzuje kreatywność, innowacyjność i hołd złożony tradycji - czytamy na stronie internetowej restauracji.
POLECAMY:
Restauracja Magdy Gessler. Menu, ceny, wystrój
Magda Gessler i Kuchenne rewolucje QUIZ
Najbardziej szokujące odcinki Kuchennych rewolucji