Świąteczny catering w Toruniu. Co i gdzie można zamawiać na Wielkanoc? Jakie Ceny?
Pałac Romantyczny w Turznie tym razem kusi nas żurem kujawskim na gęsinie z gęsimi żołądkami i białą kiełbasą (12 zł/0,5 l), kremową zupą z raków z szyjkami rakowymi (17zł/0,5 l) i gulaszową z dzika (18 zł/0,5 l). W ofercie jest też pasztet z gęsiny z żurawiną w cenie 38 zł za kilogram oraz carpaccio z wędzonej gęsi z oliwą truflową, żurawiną, marynowaną dynią oraz serem (90 zł za półmisek/4 porcje).
Wśród dań głównych uwagę przyciąga królik w sosie potrawkowym (30 zł za 200 g) oraz jagnięcina w aromacie z czosnku i rozmarynu (30 zł za 150 g). Wielkanocna baba piaskowa kosztuje tam 30 zł za sztukę, a mazurek z kajmakiem – 40 zł za sztukę. Zamówienia przyjmowane są do 28 marca. Można je odebrać w pałacowym stoisku w Bumarze, w restauracji w Turznie bądź umówić dowóz do domu za dodatkową opłatą.
Czytaj dalej. Przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE
ZOBACZ TAKŻE:
Co włożyć do koszyka wielkanocnego? To musi znaleźć się w święconce!
Pogoda na marzec. Kiedy będzie wiosna? Zimna nie daje się przepędzić