Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Zderzenie motocykla z samochodem. Kierowca jednośladu jest w stanie ciężkim

Zderzenie motocykla z samochodem. Kierowca jednośladu jest w stanie ciężkim

Tragedia na początku ustawiła mecz Pogoni w Częstochowie

Tragedia na początku ustawiła mecz Pogoni w Częstochowie

Polecamy

Kłopoty zdrowotne Magdy Linette. Polka pożegnała się z tenisowym turniejem w Rzymie

Kłopoty zdrowotne Magdy Linette. Polka pożegnała się z tenisowym turniejem w Rzymie

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi

„Akacja” pięknie kwitnie i cudownie pachnie, ale zastanów się, zanim ją posadzisz

„Akacja” pięknie kwitnie i cudownie pachnie, ale zastanów się, zanim ją posadzisz