Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Bezpieczniej przy gdańskich szkołach. Jakich placówek uczniowie zyskają?

Bezpieczniej przy gdańskich szkołach. Jakich placówek uczniowie zyskają?

Wypadek pod Rogoźnem z udziałem motocyklisty

NOWE
Wypadek pod Rogoźnem z udziałem motocyklisty

Polecamy

Wystarczy kilka kliknięć i możesz zagrać w reprezentacji o udział w mundialu 2026

Wystarczy kilka kliknięć i możesz zagrać w reprezentacji o udział w mundialu 2026

Za nami 1. dzień finałów PŚ w kajakarstwie. Sześć polskich osad na podium!

Za nami 1. dzień finałów PŚ w kajakarstwie. Sześć polskich osad na podium!

Dlaczego Oleksandr Usyk nosił tajemnicze opaski na bicepsach?

Dlaczego Oleksandr Usyk nosił tajemnicze opaski na bicepsach?