MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Moja kruszonka do ciast zawsze wychodzi wspaniale. Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Nieszczęście we wtorkowe popołudnie. Mężczyzna przygnieciony przez traktor [FOTO]

NOWE
Nieszczęście we wtorkowe popołudnie. Mężczyzna przygnieciony przez traktor [FOTO]

Coś się kroi! Gamrot czeka na jubileuszową walkę w UFC, a Isłam szuka nowego rywala

Coś się kroi! Gamrot czeka na jubileuszową walkę w UFC, a Isłam szuka nowego rywala

Polecamy

Dlaczego czereśnie i wiśnie pękają? W tym roku sytuacja może być szczególnie zła

Dlaczego czereśnie i wiśnie pękają? W tym roku sytuacja może być szczególnie zła

Nadciąga trąba powietrzna? Oto, co musisz zrobić

Nadciąga trąba powietrzna? Oto, co musisz zrobić

Kiedy nudzą nam się tradycyjne kotlety, robię ten pyszny farsz. Rodzina się zajada

Kiedy nudzą nam się tradycyjne kotlety, robię ten pyszny farsz. Rodzina się zajada