MKTG SR - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Znany dziennikarz kulinarny opowiada tym razem historię Aten...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Kuchnia Grecji odkryta na nowo. Bartek Kieżun wspomina deser na pożegnanie Aten. „Będę zadowolony, gdy moje opowieści będą łamać stereotypy”

Bartek Kieżun opowiada o Atenach

Znany dziennikarz kulinarny opowiada tym razem historię Aten przez pryzmat kuchni greckiej. Kliknij w obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć przepis na souvlaki, czyli marynowaną wieprzowinę na szpadach.

Zobacz również

Otar Kakabadze na dłużej w Cracovii. Gruzin podpisał nową umowę

NOWE
Otar Kakabadze na dłużej w Cracovii. Gruzin podpisał nową umowę

Ostatni dzień odpustu ku czci św. Rity z inscenizacją w jej sądeckim sanktuarium

NOWE
Ostatni dzień odpustu ku czci św. Rity z inscenizacją w jej sądeckim sanktuarium

Polecamy

Będą zmiany na trasie staromostowej? Pojawiła się nadzieja dla kupców

Będą zmiany na trasie staromostowej? Pojawiła się nadzieja dla kupców

Kupa, po której nie ma śladu. Co to jest kupa-widmo i co mówi o twoim zdrowiu?

TYLKO U NAS
Kupa, po której nie ma śladu. Co to jest kupa-widmo i co mówi o twoim zdrowiu?

Już niedługo nie kupisz węgla. Rząd szykuje nowy zakaz. Od kiedy nowe przepisy?

NOWE FAKTY
Już niedługo nie kupisz węgla. Rząd szykuje nowy zakaz. Od kiedy nowe przepisy?