Potrawy Czytelników na stu stronach

Jan Oleksy
Ostro ruszyliśmy z pracami nad nową pozycją wydawniczą „Nowości od kuchni”. Przepisy pochodzą od naszych Czytelników.

Ostro ruszyliśmy z pracami nad nową pozycją wydawniczą „Nowości od kuchni”. Przepisy pochodzą od naszych Czytelników.

<!** Image 2 align=none alt="Image 167757" sub="Zdjęcia potraw wykonywał nasz fotoreporter Jacek Smarz (drugi od prawej) / Fot. Jan Oleksy">W książeczce znajdą się oryginalne receptury, które wpływały na nasze konkursy kulinarne. Niektóre były już publikowane, inne jeszcze nie. Chcąc wydać perfekcyjny zbiór przepisów, postanowiliśmy nawiązać kontakt z restauracją, która zgodnie z sugestiami Czytelników, przygotuje konkretne dania, a my je sfotografujemy. Jest to również próba, czy z przepisów można w pełni skorzystać. Chęć współpracy wykazała toruńska restauracja „Pod Arsenałem”.

<!** reklama>Zdjęcia potraw robił fotoreporter Jacek Smarz, aranżacją zajęła się graficzka komputerowa Iwona Cenkier, pomocy merytorycznej użyczyli Tomasz Kowalski, manager restauracji (pierwszy z lewej) i marketingowiec Szymon Gołaszewski. Potrawy przygotowali kucharze Jacek Kobędza i Andrzej Ćwikliński. Tę stustronicową książeczkę kulinarną przygotowujemy na połowę kwietnia.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie