Ostro ruszyliśmy z pracami nad nową pozycją wydawniczą „Nowości od kuchni”. Przepisy pochodzą od naszych Czytelników.
<!** Image 2 align=none alt="Image 167757" sub="Zdjęcia potraw wykonywał nasz fotoreporter Jacek Smarz (drugi od prawej) / Fot. Jan Oleksy">W książeczce znajdą się oryginalne receptury, które wpływały na nasze konkursy kulinarne. Niektóre były już publikowane, inne jeszcze nie. Chcąc wydać perfekcyjny zbiór przepisów, postanowiliśmy nawiązać kontakt z restauracją, która zgodnie z sugestiami Czytelników, przygotuje konkretne dania, a my je sfotografujemy. Jest to również próba, czy z przepisów można w pełni skorzystać. Chęć współpracy wykazała toruńska restauracja „Pod Arsenałem”.
<!** reklama>Zdjęcia potraw robił fotoreporter Jacek Smarz, aranżacją zajęła się graficzka komputerowa Iwona Cenkier, pomocy merytorycznej użyczyli Tomasz Kowalski, manager restauracji (pierwszy z lewej) i marketingowiec Szymon Gołaszewski. Potrawy przygotowali kucharze Jacek Kobędza i Andrzej Ćwikliński. Tę stustronicową książeczkę kulinarną przygotowujemy na połowę kwietnia.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?