MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i...
fot. 123 RF

Produkty spożywcze, których nie powinno się myć przed gotowaniem, a zazwyczaj to robimy!

Grzyby

Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i aromat, są jak gąbka, która chłonie wodę. A więc jak je wyczyścić? Igliwie i piasek usuwamy szczoteczką lub ewentualnie mokrą szmatką. Jeśli koniecznie chcemy je umyć pod wodą to tak, aby miały jak najkrócej styczność z wodą.

Zobacz również

Jak skutecznie chronić się przed oszustwami finansowymi?

NOWE
Jak skutecznie chronić się przed oszustwami finansowymi?

Pierwsze takie rozwiązanie na świecie. Lexus zdradza szczegóły

NOWE
Pierwsze takie rozwiązanie na świecie. Lexus zdradza szczegóły

Polecamy

Dużo łatwiej o mandat. 1 lipca ogólnopolska akcja policji

Dużo łatwiej o mandat. 1 lipca ogólnopolska akcja policji

MSZ ostrzega: do tych krajów absolutnie nie jedź na wakacje! Lista pełna zaskoczeń

GORĄCY TEMAT
MSZ ostrzega: do tych krajów absolutnie nie jedź na wakacje! Lista pełna zaskoczeń

Twój mObywatel może wkrótce stracić ważność. Jak przedłużyć jego działanie?

Twój mObywatel może wkrótce stracić ważność. Jak przedłużyć jego działanie?