Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Quiche i raclette w Prowansji

Redakcja
Restauracja Prowansja istnieje od 2003 roku. Znana jest głównie z placków quiche i raclette.

Restauracja Prowansja istnieje od 2003 roku. Znana jest głównie z placków quiche i raclette.

<!** Image 2 align=none alt="Image 186945" sub="Aby oddać głos na Prowansję, należy wysłać SMS o treści: NOW.KULINARNA.9 pod nr 7148 (koszt jednej wiadomości to 1,23 z VAT).">- Quiche to tarta wytrawna z sosem na bazie jogurtu z farszem, który klienci wybierają z naszej karty - mówi Katarzyna Kulpa z Prowansji. - Mamy ofertę zarówno dla osób, które lubią potrawy mięsne, jak i dla tych, którzy są wegetarianami. Można zamówić na przykład quiche prowansalską z bakłażanem, cukinią, papryką, pomidorem, cebulą i ziołami.

<!** reklama>Kolejną z naszych specjalności - raclette - polecamy osobom, które przychodzą do restauracji na dłuższe towarzyskie spotkania. Klient sam komponuje swoje danie. Najpierw wybiera składniki, a później zapieka się je z sosem na specjalnym urządzeniu wyposażonym w minipatelnie. Takie danie cieszy się u nas dużym powodzeniem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowosci.com.pl Nowości Gazeta Toruńska