MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso należy najpierw przechowywać w solance przez 8 godzin,...
fot. Kasia Nowicka

Szarpana wieprzowina z jabłkami. Soczyste i aromatyczne mięso pieczone w piekarniku. Przepis poleca Plate By Kate

Szarpana wieprzowina z jabłkami

Mięso należy najpierw przechowywać w solance przez 8 godzin, a później obsmażyć i posmarować przyprawami. Na koniec wieprzowinę należy piec w 100 stopniach przez 8 godzin.

Zobacz również

W Szczawnicy wozidło przygniotło kierowcę. Rannego zabrał LPR

W Szczawnicy wozidło przygniotło kierowcę. Rannego zabrał LPR

Nie żyje Andrzej "Qni" Grzela, ceniony lekarz i członek zespołu Ryczące Dwudziestki

Nie żyje Andrzej "Qni" Grzela, ceniony lekarz i członek zespołu Ryczące Dwudziestki

Polecamy

Iga Świątek powalczy o trzeci tytuł w Rzymie! Coco Gauff pokonana w półfinale!

Iga Świątek powalczy o trzeci tytuł w Rzymie! Coco Gauff pokonana w półfinale!

Iga Świątek awansowała do finału turnieju WTA w Rzymie. Zobacz zapis relacji na żywo

Iga Świątek awansowała do finału turnieju WTA w Rzymie. Zobacz zapis relacji na żywo

Polacy wciąż w grze o igrzyska! Pewny awans naszych zawodników do fazy pucharowej!

Polacy wciąż w grze o igrzyska! Pewny awans naszych zawodników do fazy pucharowej!